iLovePalestine.com

Thursday, August 13, 2009

pencarian nafkah

salam...

waaah dh lma x updated blog beskut meri..dh bhabuk neh..mn geng2 skalian? bz kah anda dgn pkejaan di sana? angabaek?hahaha.
just nk sharing sket2 je ng geng2 yg jauh di mata tp dkat di gtalk..hehe.
14/08-16/08 ni utp ad convofair..so k-utp ad bukak booth nanti.agak meriah jgk la nk bkak booth neh.ala2 mcm nk raya g2 plak.meh hamba menceritakan serba sdikit ape yg blaku mlm sblom booth dibukak iaitu mlm ini 14.08.09,4.36 a.m..
kitorg (akhawat2) bkumpul kat BIZZ at 9pm utk sdikit gerak kerja.team dibahagikan kpd 2 iaitu team muffin(bajet2 pro-chef) dan team audit (otak2 geliga..haha). yg team muffin ni of course la keje dorg buat muffin kan...1st trial muffin xjadi,kakakaka. tp team muffin xbputus asa (bgus2),mereka mncuba dan mcuba dan akhirnya jd jgak la muffin tu..muffin 2 sbenarnya nk jual kt booth kitorg nt.(sdp jgk la dorg buat,blh la sape nk msuk mtk ye).team audit plak keje -nya melabel kan hrga brg yg nk di jual nt,buat list n so on..rajin giler bdak2 audit (puji lebeh sb yg tlis pic nye..hehe).sbenarnya bkn la kerajinan kitorg yg mahu di tonjolkan di sni w/pon kitorg mmg rajin thp gaban, the main point is ukhuwwah (xtau la eja btol ke x) tu yg penting. bla bkumpul ramai2 cm2 n buat keje sama2 trasa ala sweetnya (ikut gaya asma' ye).tp yg lg best bla dgr ad geng beskut meri yg nk dtg iaitu cik maymunah,hehehe. geng2 usrah yg lain pon ad jgk iaitu cik syamilla n jgk sis zahrah..waahh kecoh r nt kt booth.pas2 kan ad lagi planning nye..nk g men roller blade la mlm2..oi cik kak larat kee..so to beskut meri yg xdpt dtg iaitu nola,min n wani mira,jgn besdey ye..kami tlg bgembira utk anda.hehe

p/s: thanx tu kak tah bg guna BIZZ
-also happy besday to ameerah k-perak :asma' ahmadon

-team muffin : hannan,kak fatimah,hazwani,thasya,deeya
-team audit : amira,filzah,rufaidah,farhin,anis, kwn filzah 2 org
tauke : ust mashitah sabdin

6 comments:

hazwani said...
This comment has been removed by the author.
hazwani said...

team muffin tu tmbah lg 1..
baby nur..hehe
teman kitorg smpai 5 pg siapkan muffin.. ;)

Angahbaek said...

ouh.. so suweet.terasa lak da lame xupdate blog. opss~
rindu korang semua. wlpn penat, xbuat homework, xtdo, tp rasa happy bila ngan korang. ^_^ team booth convo the best lah~

special thanx to mira as pic booth yg bersemangat n sgt komited. wlpn xde hadiah kat dunia ni, insyaAllah nnt jd saham di akhirat nnt. semoga Allah membalas usaha kita semua.aminn

utk y lelain yg xde tu, convo thn depan kita rancakkan lagi k.

nanny^wanie said...

walau penat tp best!!
best sgt2~ ^_^
dpt eratkan ukhuwah..kan kan
heheh..

Husna said...

gals, u'r the best. all out jaga booth n preparing the muffins. wish i cud be ther. tiap2 hari fikir korang kat sana.

btw, buatlah lagi muffin. nak rasa. sanggup stay up ni :D

blueberRy~ said...

bravooo~~ undi muffin cokelet!!! ;)